BLOG SNURK:
VAN LEDIKANT NAAR SPROOKJES PEUTERBED


Mijn dochter Zoë wordt over een paar maanden twee jaar. Ze is al een echte dame met een sterke, eigen wil. Omdat ze een beetje klaar leek te zijn met haar ledikantje -ze probeerde er steeds uit te klimmen-, vonden we het tijd de volgende stap: een peuterbed. Maar wat is nou geschikt voor een klein stoer meisje dat eigenlijk ook nog de beschutting van haar klamboe nodig heeft?

De voorbereiding
Na uren speuren op Marktplaats vond ik het perfecte bedje: een huisjesbed, speciaal in peuterformaat. Voor 120 euro kon ik ‘m overnemen, inclusief nieuw matras. Kijk, dat is nog eens een goede deal! Het monteren duurde wel even (gelukkig had de verkoper de onderdelen genummerd toen hij het bedje uit elkaar haalde), maar uiteindelijk stond-ie netjes in elkaar. Vervolgens ging ik aan de slag met de decoratie. Bij Action had ik mijn slag geslagen met nepbloemen en takken, dus dat bevestigde ik eerst aan het geraamte van het dak. Daarna maakte ik de vlaggenlijntjes (Blokker) vast en hing ik de superschattige eenhoornslampjes op. Wauw, dit zag er al heel cute uit.

Voor en na


Sprookjes bekbedovertrek

Zoë was ondertussen door het dolle. Met haar kleine handjes deed ze enthousiast een poging om haar superleuke, nieuwe dekbedovertrek van SNURK te openen, maar ze moest nog heel even wachten totdat ik ook zover was. Wat was het een cadeau om de mooie verpakking te openen. Toen ik dit Fairy dekbedovertrek online zag, was ik direct verkocht. Het past perfect bij Zoë’s nieuwe bedje! Ook Zoë was onder de indruk. Met open mond keek ze toe hoe ik haar bedje opmaakte. Zodra alles klaar was, dook ze samen maar haar ‘Poppie’ meteen onder de deken. Wat een feest! Dit prachtige, sprookjes bekbedovertrek maakt haar nieuwe kamertje helemaal af!


Slapen als een prinses

Enne… Nu ik toch bezig ben, ik heb ook dit prinsessendekbedovertrek van SNURK voor Zoë besteld. Ook zo schattig!


Tip: wil je deze dekbedovertrekken ook hebben? Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van SNURK krijg je 10% korting op je aankoop. Lees vooral ook mijn blog over het dinosaurusbed van mijn zoontje, want ook hij is helemaal happy met zijn nieuwe dekbedovertrek van SNURK. 😉