BLOG SNURK:
VOOR ALLE STOERE JONGENS: EEN DINOSAURUS BED!


Tyrannosaurus, Triceratops, Stegosaurus… Noem een bekende dinosaurus en mijn zoontje Jimmy-Dean kent ze allemaal. Hij is een echte dinogek en daarom ook superblij met zijn nieuwe Dino dekbedovertrek van SNURK. Deze superleuke webshop heeft echt de mooiste en origineelste dekbedovertrekken voor baby’s, kinderen en volwassenen. Met de ‘Dream Big’-lijn verandert ieder kind bijvoorbeeld in een astronaut, ballerina of dinosaurus.

100% biologisch katoen en lekker stevig
Voor Jimmy-Dean (en mij) was het dus een groot feest om zijn tipi bed met dit nieuwe dekbedovertrek op te maken. Het is gemaakt van 100% biologisch katoen en voelt heerlijk zacht aan. Maar ook niet onbelangrijk: de stof is stevig genoeg om het dekbed goed ‘vast te houden’. Dit merk ik namelijk wel eens aan andere dekbedovertrekken: de stof is dan te dun, waardoor het dekbed er heel makkelijk in wegzakt en je opeens alleen de dunne hoekjes vast hebt. 


Nog meer leuke dekbedovertrekken
Het was trouwens een grote happening dat Jimmy-Dean een nieuw dino dekbedovertrek kreeg. Zijn broertje Memphis was een beetje jaloers, dus we hebben afgesproken dat ze het dino dekbedovertrek gaan delen. De ene week slaapt Jimmy-Dean eronder, de week daarop Memphis, uiteraard na een frisse wasbeurt. Gelukkig kon Memphis zich erin vinden, mits hij wel even mocht proefliggen. 
De volgende keer bestel ik er speciaal één voor hem, want SNURK heeft nog zoveel meer leuke prints. Wat denk je bijvoorbeeld van dit ridder dekbedovertrek of haaien beddengoed? En ze hebben zelfs een voetballers dekbedovertrek! Die ga ik onthouden voor de feestdagen, want ik weet zeker dat de jongens daar allebei ook heel blij mee zullen zijn! Wat een leuke webshop!

Tip: wil je deze dekbedovertrekken ook hebben? Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van SNURK krijg je 10% korting op je aankoop. Lees vooral ook mijn blog over het nieuwe peuterbed van mijn dochtertje, want ook zij is helemaal happy met haar nieuwe dekbedovertrek van SNURK. 😉