BLOG SNURK:
HEERLIJK SLAPEN IN EEN BOHEMIAN SLAAPKAMER


Ik houd van interieurshoppen. Heb ik net de ene ruimte in ons huis lekker opgefrist, plan ik in mijn hoofd alweer het volgende project. Dit keer onze slaapkamer. Lang was ik op zoek naar de juiste stijl. Een paar jaar geleden had ik daarom al eens de muur achter ons bed onder handen genomen. Met een zwangere buik (en behoorlijke nesteldrang) bedacht ik opeens dat alles echt totaal anders moest. En dus verfde ik enthousiast de witte muur donkergrijs. Het zorgde voor een mooi contrast met het laminaat en de rest van de kamer, maar toch… het was het ‘m nog niet helemaal. 

Ander behang
Vandaar dat ik een tijdje terug de muur besloot te behangen. Ik wilde een kleur die rust en warmte uitstraalde en uiteindelijk kwam ik uit op licht taupe. Een prachtig effen behang dat een goede combinatie vormde met mijn bamboe hanglamp en houten trap. 

Bohemian stijl
Vervolgens ging ik aan de slag met ons bed. Wij slapen al jaren heerlijk op een boxspring met extra topmatras, maar het hoofdbord dat we hadden, matchte niet echt met de bohemian stijl die ik in gedachten had. Een bamboe hoofdbord leek me daarom een goed idee. Totdat ik er één ‘uitprobeerde’ bij een vriendin thuis… Tja, dat zat dus absoluut niet lekker, zelfs niet als je er met kussens tegenaan leunde. Gelukkig vond ik een mooi, wit hoofdbord als alternatief. En het fijne was: aan beide zijkanten zat genoeg opbergruimte. 

Nieuw dekbedovertrek
Nadat de basics geregeld waren, was het tijd voor een nieuw dekbedovertrek. Ik ben zooo’n fan van een lekker dekbedovertrek! Ik denk dat ik wel tien verschillende in mijn kast heb liggen. Het liefst shop ik ze bij mijn favoriete beddengoedwinkel SNURK. Deze (online) winkel heeft echt de beste dekbedovertrekken met de leukste en grappigste designs. 

Exotische bladeren
Om in de ‘bohemiansfeer’ te blijven, koos ik voor het Green Forest Dekbedovertrek. Gemaakt van biologisch katoen en bedrukt met grote exotische bladeren. Het dekbedovertrek paste perfect in onze nieuwe slaapkamer. Van deze urban jungle op je bed word je toch direct vrolijk? Een paar echte planten erbij zouden trouwens niet weerstaan, bedenk ik me nu. Die scoor ik binnenkort nog even op de markt. Ik heb nog bamboe potten staan, dus dat maakt het geheel helemaal af.


Nog zo'n lekker dekbedovertrek
Ben je net als ik fan van het Green Forest Dekbedovertrek? Check dan vooral ook even deze: het Palm Beach Dekbedovertrek! Met deze tropische bomen en bladeren op ademend beige biologisch katoen waan je je vanzelf in een heerlijk, warm oord. Even lekker wegdromen in je eigen bed, wie wil dat nou niet?
😉

Tip: wil je deze dekbedovertrekken ook hebben? Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van SNURK krijg je 10% korting op je aankoop. Ook voor kinderen hebben ze heel leuke dekbedovertrekken. Lees vooral mijn blogs over deze superschattige dekbedovertrekken voor mijn kids.