BLOG SNURK:
SUPERORIGINEEL DEKBEDOVERTREK VOOR ECHTE AVONTURIERS


Mijn zoons Jimmy-Dean (8) en Memphis (6) slapen sinds drie jaar op zolder. Daarvoor sliepen ze bij ons op de eerste verdieping, samen in één kamer. En dat was niet omdat we anders geen ruimte hadden, maar echt omdat ze het zelf leuk en gezellig vonden. Memphis heeft volgens mij maar een half jaar in zijn eigen kamer geslapen. We verhuisden naar onze huidige woning toen hij bijna één jaar was. Precies in zo’n periode waarop je als dreumes het besef krijgt van je eigen omgeving. Oftewel: opeens vond Memphis het maar niks, alleen in z’n bedje in een donkere kamer. En dus volgden er veel slapeloze nachten, totdat ik dacht: wat als Memphis bij zijn broer op de kamer gaat slapen? Allebei in een eigen bedje, maar wel veilig bij elkaar in de buurt. Tot mijn grote opluchting werkte het! De jaren daarna sliepen ze allebei als roosjes en toen ze in 2018 naar onze verbouwde zolder verhuisden, waren ze groot genoeg om in hun eigen, nieuwe kamers rustig hun eigen nachtdraai te vinden. 

Tijd voor wat anders
Maar goed, dat was dus drie jaar geleden. Inmiddels zijn het echte diepe slapers geworden. Werden ze vroeger vaak nog wakker van de kleinste geluidjes, nu kun je rustig bij hen een bom laten afgaan. En dat is natuurlijk heel erg fijn voor onze nachtrust, maar wat me laatst wel opviel, is dat we met de inrichting van hun kamertje nog een beetje zijn blijven hangen. Ze waren natuurlijk drie en vijf jaar toen ze hun intrek boven namen, dus ze hielden toen echt (en ik citeer hierbij even Jimmy-Dean) ‘van héél andere dingen’. 


Nieuw dekbedovertrek

Tijd dus voor een leuk, nieuw dekbedovertrek dat meer bij hun interesses van nu past. Memphis is bijvoorbeeld een enorme liefhebber van het circus en wilde dieren. Als groot fan van SNURK, een heel fijne beddengoedwinkel, dacht ik meteen aan het prinsessen- en elvendekbedovertrek dat ik eerder voor mijn dochter had aangeschaft. Bij SNURK zou ik vast en zeker slagen voor nieuwe, leuke dekbedovertrekken voor de boys. 


Leeuwen en voetballers

En inderdaad, tot mijn grote geluk vond ik dit te gekke Lion dekbedovertrek! Hoe cute is dit? Dit was precies wat helemaal bij Memphis past. Ik kon niet wachten tot ik hem ermee kon verrassen. Ook voor Jimmy-Dean slaagde ik direct. Al van kleins af aan rent hij continu achter een bal aan. Zijn favoriete voetbalclub is Ajax, dus toen ik de Soccer Champ Dark Red dekbedovertrek zag, was ik direct verkocht! Dit maakt zijn hele grote Ajax-collectie compleet!  


Fantastische nachtelijke avonturen
De jongens waren superblij toen ze hun nieuwe dekbedovertrek van 100% biologisch katoen zagen. Ze wilden meteen hun bed in en de volgende ochtend kwamen er heel vrolijk weer uit. Met een grote glimlach luisterde ik naar hun dromen. Memphis had gedroomd dat hij op de rug van een leeuw door een heel groot oerwoud rende. En Jimmy-Dean was voor één nacht dé sterspeler van Ajax geweest. Geweldig toch? Deze fantastische nachtelijke avonturen gun je ieder kind!

Tip: wil je deze dekbedovertrekken ook hebben? Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van SNURK krijg je 10% korting op je aankoop. Ook voor meisjes hebben ze heel leuke dekbedovertrekken. Lees vooral mijn blog over de superschattige dekbedovertrekken van mijn dochtertje. 😉