Blogs


BLOGS SNURK


BLOGS MAMAPLAATS


BLOGS VROUW

Voor VROUW (De Telegraaf) schreef ik van augustus 2019 t/m januari 2020 wekelijks over mijn laatste zwangerschap en alles wat daarbij kwam kijken.


ANDERE BLOGS

'DAG LIEVE JOËLLE EN FÉLIZ'
Het moment dat wij onze overleden dochters voor het eerst in onze armen kregen, zal ik nooit vergeten. Sterker nog: ik denk er elke dag aan en zou zo graag willen dat ik het nog een keer kon overdoen. Nog een keer naar hen kijken, nog een keer heel voorzichtig hun kleine handjes en vingertjes aanraken, nog een keer alles in mij opnoemen zodat ik niks meer vergeet...
Lees meer...


ONRUST EN VERDRIET
Tien maanden… Inmiddels zijn er al tien maanden voorbij sinds we onze tweeling Joëlle en Féliz tijdens onze vakantie in Spanje verloren. Hoewel er in die tijd alweer zoveel gebeurd is (ik heb een boek geschreven, ben voor mezelf begonnen als freelance journalist en ben momenteel ook druk bezig met het opzetten van mijn webshop Eenhoorns & Engeltjes), heb ik regelmatig het gevoel alsof het pas net allemaal gebeurd is.
Lees meer...GASTBLOG KIDS & KURKEN
Eind februari 2018 gebeurde het. Vol ongeloof staarde ik naar de positieve zwangerschapstest in mijn handen. In één keer in raak! Wie had dat gedacht? Het was ons derde kind, bij onze andere twee kinderen duurde het precies een jaar en een half jaar voordat ik zwanger was. En nu had ik al binnen een maand een positieve test! Ik kon het niet geloven, mijn vriend en ik waren echt dolgelukkig.  
Lees meer...


GASTBLOG 24BABY

 ‘TTS… oftewel: het Tweeling Transfusie Syndroom. Ik had er nog nooit van gehoord, totdat ik vorig jaar zwanger bleek te zijn van een eeneiige tweeling. Vanaf het moment dat ik de twee kleine rondjes op de echo’s zag, was ik direct verliefd. Wat een cadeautjes!
Lees meer...

 


GASTBLOG FABULOUS MAMA
Negen maanden... Negen maanden zijn er inmiddels voorbij sinds we onze eeneiige tweelingdochters Joëlle en Féliz tijdens onze vakantie in Spanje verloren. Ik was 21 weken en 3 dagen zwanger en een kleine week daarvoor was onze eerste dochter Joëlle helaas al overleden in mijn buik.
Onze meisjes bleken met 17 weken zwangerschap TTS te hebben, oftewel: het Tweeling Transfusie Syndroom. Hierbij is de bloedsomloop in de baarmoeder niet in evenwicht tussen de twee ongeboren baby’s. 
Lees meer…