Zin


Topprestaties

Gepubliceerd: Zin 3, 8 februari 2024

 

De halve Adventure Marathon of the Great Wall of China, een roeirace over de Atlantische Oceaan en de beklimming van Mount Everest. Renate, Anouk en Katja hadden alle drie een droom en zetten een topprestatie neer.

 


Lees hier het hele artikel.


Op zoek naar vrijheid

Gepubliceerd: Zin 2, 11 januari 2024

 
Je eigen keuzes maken, dragen wat je wil of doen wat je leuk vindt. Is dat het ultieme gevoel van vrijheid? Zin Magazine vraagt het aan dichter/filmmaker Nafiss Nia, docent/dichter Amal Karam, journalist/schrijver Marja Vuijsje en priester Mpho Tutu. Wat betekent vrijheid voor hen?

Lees hier het hele artikel.


Ik verhuisde naar Wallonië

Gepubliceerd: Zin 1, december 2023

 
Jacqueline, Henk en Monica verhuisden alle drie naar Wallonië. De een voor werk, de ander voor de liefde. Inmiddels zijn ze er zo ingeburgerd dat ze never nooit niet meer weg willen.

Lees hier het hele artikel.


Zussen

Gepubliceerd: Zin 10, 10 augustus 2023

 
Niemand die jou beter kent dan je zus, toch? Helemaal waar, zeggen deze zussen. Gerda en Anja, Linda en Bonn, en Angela en Cathy hebben van kleins af aan al zo’n bijzondere band met elkaar, daar komt helemaal niets of niemand tussen.

Lees hier het hele artikel.


Met vrienden op vakantie

Gepubliceerd: Zin 8/9, 6 juli 2023

 
Samen op vakantie? 'Ja, gezellig!' zeggen deze vriendinnen, vrienden en twee bevriende stellen. Komende zomer en dit najaar trekken ze er vrolijk met elkaar op uit.

Lees hier het hele artikel.


'Aan mij zie je niets...'

Gepubliceerd: Zin 6, 1 mei 2023

 
Gewoon zoals jij en ik. Maar het uiterlijk van Rita, Manita en Lysette vroeg op een bepaald moment in hun leven om een hulpmiddel: een oogprothese, haarstuk, kunstbeen... 

Lees hier het hele artikel.


Vind de perfecte (online) match

Gepubliceerd: Zin 1, 5 januari 2023

 

Na lange tijd voor het eerst weer daten. Spannend. Want wat moet je nou wél en wat juist níet doen als je dat online gaat proberen? En waar moet je nog meer op letten? Psycholoog, seksuoloog en datingdeskundige Irma van Steijn (1966) weet dat als geen ander. Zeventien tips om meteen de stoute schoenen aan te trekken. 

Lees hier en hier het hele artikel.


Marloes en Jelle vonden elkaar via een datingsite

Gepubliceerd: Zin.nl, 4 januari 2023

 

In Zin Magazine 2 vertelt Ria hoe ze werd opgelicht door haar e-date. Dat het ook goed kan gaan, bewijzen Marloes (1973) en Jelle (1967). Ze ontmoetten elkaar begin 2022 via online daten. Hoewel ze direct een goede klik hadden, kreeg Marloes tijdens de eerste date even twijfels. “Ik was blij dat Jelle mij nog een kans gaf.”

Lees hier het hele artikel.


Bijzonder leuk

Gepubliceerd: Zin #5, 28 april 2022

 

Orange Babies-oprichter Baba Sylla, platenbaas Arthur Herman en de drie muzikale Van Dongen-broers: leuke mannen die Monique en Suzanne Klemann volop inspireren. 

Lees hier het hele artikel.


Liefde in de lucht

Gepubliceerd: Zin #5, 31 maart 2022

 

 

Werken, samen met je partner. Dat klinkt best bijzonder, maar voor deze stellen is het heel normaal. Zij houden van elkaar en werken - hoog in de lucht - samen.

Lees hier het hele artikel.


Alles voor het boek

Gepubliceerd: Zin #4, 3 maart 2022

 

Wat een goed boek al niet met je kan doen. Koosje, Everhard, Anne en Erik weten er alles van. Ze lezen niet alleen graag, maar doen ook andere, mooie dingen met boeken.

Lees hier het hele artikel.


Mijn passie tovert een glimlach op hun gezicht

Gepubliceerd: Zin #3, 1 februari 2022

 

Met humor iemand een beter gevoel over zichzelf geven. Dat is wat Pippa, Esmeralda, Henk en Anita doen. Ze maakten van hun passie hun werk en zetten zich voor de volle honderd procent in om anderen blij en gelukkig te maken. 

Lees hier het hele artikel.


Werken met passie

Gepubliceerd: Zin #2, 11 januari 2022

 

Werken met passie. Dat is wat Erwin, Petra, John en Elisa elke dag doen. Ze houden niet alleen ontzettend veel van hun baan, maar maken met hun beroep ook hét verschil in de maatschappij. 

Lees hier het hele artikel.


In inkt vereeuwigd

Gepubliceerd: Zin #1, 7 december 2021

 

Achter elke tatoeage zit een verhaal. Of ze nou grappig, ontroerend of emotioneel zijn: tattoos zijn uniek en staan voor bijzondere herinneringen. Anouk, Anneke, Robert en Paulette delen graag die van hen. 

Lees hier het hele artikel.


3x Vlamingen over hun stad

Gepubliceerd: Zin #10, 18 augustus 2021

 

Vlaanderen, dat is verrassend en dichtbij. Maar al die mooie steden, hoe kies je waar je naartoe gaat? Kunstenaar Lea (Brugge), restaurantuitbater Fabian (Leuven) en modeontwerper Anna (Antwerpen) delen hun favoriete spots en tips voor een onvergetelijk verblijf in 'hun' Vlaamse stad.


Lees hier het hele artikel.


Voor altijd samen

Gepubliceerd: Zin #9, 21 juli 2021

 

Alles achterlaten en emigreren voor de liefde van je leven. Bernadette, Joan, Dina en Jane deden het. Hoewel hun nieuwe leven in Nederland soms even wennen was, willen ze nu nooit meer terug.


Lees hier het hele artikel.


Lookalikes

Gepubliceerd: Zin #7, 27 mei 2021

 

Een live concert van internationale wereldartiesten zit er momenteel helaas niet in, maar wat geeft het? In Nederland hebben we onze eigen Madonna, Joe Cocker, Tina Turner en Robbie Williams. Een knallend optreden geven in de stijl van hun favoriete artiest? Laat dat maar aan Carola, Cees, Mary en Henri over!


Lees hier het hele artikel.


Eindelijk echt gelukkig

Gepubliceerd: Zin #6, 28 april 2021

 

Soms neemt het leven een onverwachte wending. Claire, Anouk, Ies en Mirjam weten er alles van. Ze volgden hun hart en zijn gelukkiger dan ooit met zichzelf en hun leven. 


Lees hier het hele artikel.


Dolverliefd als een puber

Gepubliceerd: Zin #7, 28 mei 2020

 

'Smoorverliefd. En dat op latere leeftijd. Kan dat? Jazeker! zeggen Ineke (1943), Ingrid (1958) en Marian (1960). Hoewel ze dachten dat de liefde nooit meer op hun pad zou komen, zijn ze nu verliefder dan ooit!'


Lees hier het hele artikel.