Zin


Werken met passie

Gepubliceerd: Zin #2, 11 januari 2022

 

Werken met passie. Dat is wat Erwin, Petra, John en Elisa elke dag doen. Ze houden niet alleen ontzettend veel van hun baan, maar maken met hun beroep ook hét verschil in de maatschappij. 

Lees hier het hele artikel.


In inkt vereeuwigd

Gepubliceerd: Zin #1, 7 december 2021

 

Achter elke tatoeage zit een verhaal. Of ze nou grappig, ontroerend of emotioneel zijn: tattoos zijn uniek en staan voor bijzondere herinneringen. Anouk, Anneke, Robert en Paulette delen graag die van hen. 

Lees hier het hele artikel.


3x Vlamingen over hun stad

Gepubliceerd: Zin #10, 18 augustus 2021

 

Vlaanderen, dat is verrassend en dichtbij. Maar al die mooie steden, hoe kies je waar je naartoe gaat? Kunstenaar Lea (Brugge), restaurantuitbater Fabian (Leuven) en modeontwerper Anna (Antwerpen) delen hun favoriete spots en tips voor een onvergetelijk verblijf in 'hun' Vlaamse stad.


Lees hier het hele artikel.


Voor altijd samen

Gepubliceerd: Zin #9, 21 juli 2021

 

Alles achterlaten en emigreren voor de liefde van je leven. Bernadette, Joan, Dina en Jane deden het. Hoewel hun nieuwe leven in Nederland soms even wennen was, willen ze nu nooit meer terug.


Lees hier het hele artikel.


Lookalikes

Gepubliceerd: Zin #7, 27 mei 2021

 

Een live concert van internationale wereldartiesten zit er momenteel helaas niet in, maar wat geeft het? In Nederland hebben we onze eigen Madonna, Joe Cocker, Tina Turner en Robbie Williams. Een knallend optreden geven in de stijl van hun favoriete artiest? Laat dat maar aan Carola, Cees, Mary en Henri over!


Lees hier het hele artikel.


Eindelijk echt gelukkig

Gepubliceerd: Zin #6, 28 april 2021

 

Soms neemt het leven een onverwachte wending. Claire, Anouk, Ies en Mirjam weten er alles van. Ze volgden hun hart en zijn gelukkiger dan ooit met zichzelf en hun leven. 


Lees hier het hele artikel.


Dolverliefd als een puber

Gepubliceerd: Zin #7, 28 mei 2020

 

'Smoorverliefd. En dat op latere leeftijd. Kan dat? Jazeker! zeggen Ineke (1943), Ingrid (1958) en Marian (1960). Hoewel ze dachten dat de liefde nooit meer op hun pad zou komen, zijn ze nu verliefder dan ooit!'


Lees hier het hele artikel.